Mer än solceller - vår helhetslösning för hushåll

Solenergi är mer än solceller på taket. Vi erbjuder kompletta lösningar där alla delar samspelar i ett förnybart energisystem som sänker elräkningar och koldioxidutsläpp.

Elavtal

Byt till elavtal med timpris och 100% förnybar energi, helt utan krångel.

Batteri

Solenergins bästa vän som gör dig mindre beroende av energijättarna. Använd billig el när elen är dyr!

Laddbox

Effektiv och smart elbilsladdning för ditt hem och för dina resor.

Några av våra nöjda kunder

Bra team som installerade panelerna mycket proffsigt snabbt och snyggt lagt 33 st som även grannarna beundrat. Det har mest varit gråväder men ändå gett ifrån sig en del KW. Mycket nöjda med allt.

Bo, Google Review

Svea Solar informerade tidigt om de olika stegen för installationen och den tidplan som gällde. Planen hölls med god precision. Mycket bra bemötande vid telefonsupport. Ett företag som ger intryck av hög kvalitet rakt igenom.

Staffan, Google Review

Tidsplanen och offerten höll som utlovat. Snabbt, snyggt och mycket bra installerat. Kunniga och trevliga hantverkare. Elektrikern kom dagen efter panelerna satt på plats och elbolaget gjorde sin koll 2-3 dagar efter det, så nu producerar vi el, känns mycket bra.

Maria, Google Review

Företaget har visat stort engagemang och affären från offert till installation har sköts på bästa sätt från Svea Solar. Såg kundens behov och har guidat oss som kund till den bästa lösningen. Allt har gått jättesmidigt. Tack Svea Solar!

Jörgen, Google Review

Den bästa designlösningen för ditt hem

Varje hem är unikt. Därför tar våra solkonsulter fram ett förslag som är anpassat efter just ditt hus och vad du vill uppnå med solenergi. Under ett kostnadsfritt hembesök designas din solcellsanläggning i detalj och du får insikt i hur vi jobbar med säkerhet och kvalitet.

Villa i Sölvesborg

Det här drömhuset med eget Instagramkonto har byggts från grunden, alldeles nära vattnet och helt utan kompromisser när det gäller design och materialval. André och Emmy som bor här ville ha solpaneler som både bidrar till självförsörjning och lever upp till deras höga krav på kvalitet och form.

De 51 helsvarta paneler som i dag förser huset med solenergi smälter in på ett naturligt sätt i det svarta plåttaket.

– Processen gick fantastiskt bra, över förväntan faktiskt, installatörerna fixade allt, de var skickliga och serviceminded, säger André Nilsson.

Villa i Halland

Ett naturskönt beläget hus nära havet, som byggts med stor hänsyn till hållbarhet och energieffektivitet.

För ägarna var det en självklarhet att ha solceller på taket för att kunna bli mer självförsörjande och minska klimatavtrycket. Tack vare att huset är så energieffektivt kan 22 helsvarta paneler täcka en stor del av energiförbrukningen.

Att kunna följa hur mycket solpanelerna producerar i appen är något som de hållbarhetsmedvetna ägarna särskilt uppskattar.

Sommarhus på Blidö

En sommardröm i perfekt harmoni med de karga klipporna och tallarna i Stockholms norra skärgård.

Huset ersatte en äldre sommarstuga och byggdes från grunden för att vara så självförsörjande som möjligt, med egen avsaltningsanläggning som förvandlar den bräckta Östersjön till dricksvatten.

Solpanelerna var inte planerade från start, men Svea Solars Designpaneler visade sig smälta in perfekt på taket. Mer påtaglig är effekten – under sommaren då huset nyttjas mest har elräkningen landat på nollan, eller till och med minus.