Energilösningar för alla

Upptäck Svea Solar, där solenergi möter framtidens innovation. Oavsett om det gäller vanliga villatak, företag eller storskaliga solcellsparker, levererar vi smarta och skräddarsydda solenergilösningar. Med över 50 000 installerade projekt och 9 miljoner solpaneler har vi banat vägen mot en ljusare framtid. Hos oss handlar det inte bara om solceller – vi erbjuder helhetslösningar för både företag och privatpersoner, med elavtal, service, smarta tjänster, solceller, batteri och laddbox för att maximera din solinvestering. Följ med oss på resan mot en ljusare framtid!

Den bästa designlösningen för ditt hem

Varje hem är unikt. Därför tar våra solkonsulter fram ett förslag som är anpassat efter just ditt hus och vad du vill uppnå med solenergi. Under ett kostnadsfritt hembesök designas din solcellsanläggning i detalj och du får insikt i hur vi jobbar med säkerhet och kvalitet.

Just nu! Erbjudande på solceller och batteri

Med en komplett solcellsanläggning med batteri är du redo att fånga och lagra solen och sänka dina elkostnader. Väljer du leasing ingår dessutom alla våra smarta tjänster Sunbeams - så att du kan maximera din solinvestering.

Passa på, erbjudandet gäller t.o.m. 31 maj

Välj köp och få 25 000 kr rabatt

Välj leasing och få 350 kr/mån rabatt

Erbjudandet gäller Power Saver batteri

Kampanj bild. Spara 37 700 kr per år

Säkerhet och arbetsmiljö

Vi på Svea Solar arbetar med tre fokusområden ansvar, rätt förutsättningar samt uppföljning. Det sammantaget anser vi bidrar till att skapa en genomgående stark säkerhetskultur.

Våra medarbetares säkerhet är vår högst prioritet och under det senaste året har vi ökat våra insatser för att förbättra säkerheten för våra Power Shifters och kommer att fortsätta med det.

Tydlig uppgiftsfördelning inom arbetsmiljö och elsäkerhet

Samtliga roller förstår sitt ansvar

Rätt utrustning, kunskap och tid för att kunna arbeta säkert

Ledare är närvarande på projekten och följer upp

Installatör monterar solceller - Svea solar

Mer än solceller - vår helhetslösning för hushåll

Solenergi är mer än solceller på taket. Vi erbjuder kompletta lösningar där alla delar samspelar i ett förnybart energisystem som sänker elräkningar och koldioxidutsläpp.

Elavtal

Byt till elavtal med timpris och 100% förnybar energi, helt utan krångel.

Batteri

Solenergins bästa vän som gör dig mindre beroende av energijättarna. Använd billig el när elen är dyr!

Laddbox

Effektiv och smart elbilsladdning för ditt hem och för dina resor.

Några av våra nöjda kunder

Bra team som installerade panelerna mycket proffsigt snabbt och snyggt lagt 33 st som även grannarna beundrat. Det har mest varit gråväder men ändå gett ifrån sig en del KW. Mycket nöjda med allt.

Bo, Google Review

Svea Solar informerade tidigt om de olika stegen för installationen och den tidplan som gällde. Planen hölls med god precision. Mycket bra bemötande vid telefonsupport. Ett företag som ger intryck av hög kvalitet rakt igenom.

Staffan, Google Review

Tidsplanen och offerten höll som utlovat. Snabbt, snyggt och mycket bra installerat. Kunniga och trevliga hantverkare. Elektrikern kom dagen efter panelerna satt på plats och elbolaget gjorde sin koll 2-3 dagar efter det, så nu producerar vi el, känns mycket bra.

Maria, Google Review

Företaget har visat stort engagemang och affären från offert till installation har sköts på bästa sätt från Svea Solar. Såg kundens behov och har guidat oss som kund till den bästa lösningen. Allt har gått jättesmidigt. Tack Svea Solar!

Jörgen, Google Review