10-årserbjudande!

Vi fyller 10 år och det vill vi fira med ett fulladdat erbjudande! Just nu får du ett batteri för 0 kronor när du abonnerar på solceller, så att du kan bli mer självförsörjande och dessutom tjäna mer genom att bidra till att balansera elnätet. Självklart ingår alla våra stödtjänster utan extra kostnad.

Batteri för 0 kronor (värde 94 000 kronor)

Vårt helt fossilfria elavtal avgiftsfritt med energistyrning (värde 11 000 kronor)

Alla våra stödtjänster för 0 kronor i månaden (värde 47 000 kronor)

Batteri i garage - svea solar

Sunbeams – maximera kraften av ditt solcellssytem

Sunbeams är det nya sättet att få ut mer av dina solceller där energioptimering, stödtjänster och service ingår. Sunbeams är både för dig som är ny kund och för dig som vill lägga till tjänster som gör din solinvestering mer lönsam.

Extra inkomst med stödtjänster

Minimal insats, maximal intäkt. Tjäna pengar dygnet runt genom att koppla upp ditt batteri och bidra till att balansera elnätet.

Smart energioptimering

Ladda din elbil när elen är som billigast och styr ditt smarta hem direkt i Svea Solar-appen.

Extra trygghet och service

Extra skydd mot oförutsedda händelser, utökade garantier och övervakning av din produktion.

Energilösningar för alla

Upptäck Svea Solar, där solenergi möter framtidens innovation. Oavsett om det gäller vanliga villatak, företag eller storskaliga solcellsparker, levererar vi smarta och skräddarsydda solenergilösningar. Med över 50 000 installerade projekt och 9 miljoner solpaneler har vi banat vägen mot en ljusare framtid. Hos oss handlar det inte bara om solceller – vi erbjuder helhetslösningar för både företag och privatpersoner, med elavtal, service, smarta tjänster, solceller, batteri och laddbox för att maximera din solinvestering. Följ med oss på resan mot en ljusare framtid!

Just nu 10% rabatt på hembatteri!

Till dig som redan har solceller har vi såklart också ett erbjudande, du får 10% rabatt på batteri i 10 år. Med ett solcellsbatteri slipper du uppstartskostnad samtidigt som du öppnar för nya sätt att tjäna med stödtjänster. Använd mer av din egen el och få en extra inkomst genom att vara med och balansera elnätet.

Erbjudandet gäller till 30 juni.

Ingen uppstartskostnad

Bli mer självförsörjande

Extra inkomst med stödtjänster

Nyttja ROT-avdrag

Batteri i garage - svea solar

Den bästa designlösningen för ditt hem

Varje hem är unikt. Därför tar våra solkonsulter fram ett förslag som är anpassat efter just ditt hus och vad du vill uppnå med solenergi. Under ett kostnadsfritt hembesök designas din solcellsanläggning i detalj och du får insikt i hur vi jobbar med säkerhet och kvalitet.

Några av våra nöjda kunder

Bra team som installerade panelerna mycket proffsigt snabbt och snyggt lagt 33 st som även grannarna beundrat. Det har mest varit gråväder men ändå gett ifrån sig en del KW. Mycket nöjda med allt.

Bo, Google Review

Svea Solar informerade tidigt om de olika stegen för installationen och den tidplan som gällde. Planen hölls med god precision. Mycket bra bemötande vid telefonsupport. Ett företag som ger intryck av hög kvalitet rakt igenom.

Staffan, Google Review

Tidsplanen och offerten höll som utlovat. Snabbt, snyggt och mycket bra installerat. Kunniga och trevliga hantverkare. Elektrikern kom dagen efter panelerna satt på plats och elbolaget gjorde sin koll 2-3 dagar efter det, så nu producerar vi el, känns mycket bra.

Maria, Google Review

Företaget har visat stort engagemang och affären från offert till installation har sköts på bästa sätt från Svea Solar. Såg kundens behov och har guidat oss som kund till den bästa lösningen. Allt har gått jättesmidigt. Tack Svea Solar!

Jörgen, Google Review

Mer än solceller - vår helhetslösning för hushåll

Solenergi är mer än solceller på taket. Vi erbjuder kompletta lösningar där alla delar samspelar i ett förnybart energisystem som sänker elräkningar och koldioxidutsläpp.

Elavtal

Byt till elavtal med timpris och 100% förnybar energi, helt utan krångel.

Batteri

Solenergins bästa vän som gör dig mindre beroende av energijättarna. Använd billig el när elen är dyr!

Laddbox

Effektiv och smart elbilsladdning för ditt hem och för dina resor.

Säkerhet och arbetsmiljö

Vi på Svea Solar arbetar med tre fokusområden ansvar, rätt förutsättningar samt uppföljning. Det sammantaget anser vi bidrar till att skapa en genomgående stark säkerhetskultur.

Våra medarbetares säkerhet är vår högst prioritet och under det senaste året har vi ökat våra insatser för att förbättra säkerheten för våra Power Shifters och kommer att fortsätta med det.

Tydlig uppgiftsfördelning inom arbetsmiljö och elsäkerhet

Samtliga roller förstår sitt ansvar

Rätt utrustning, kunskap och tid för att kunna arbeta säkert

Ledare är närvarande på projekten och följer upp

Installatör monterar solceller - Svea solar