Lyft blicken!

Framtidssäkra ditt hem, sänk din elräkning och bidra till en mer hållbar planet med solceller. Med över 20 000 installationer och 28 lokala kontor är vi Sveriges ledande solenergibolag. Kostnadsfritt hembesök ingår!

Fyll i dina uppgifter här så hör vi av oss inom 24 timmar!

Din intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande

010-171 26 40
Du kan även ringa oss för att prata med en av våra solkonsulter direkt

Varför välja Svea Solar?

Svea Solar är Sveriges ledande solcellsföretag, med flest installationer och lösningar för allt under solen. Med 28 lokala installatörskontor från norr till söder har du vår personal nära tillhands och kan känna dig trygg i att de känner till förutsättningarna där du bor. Inför varje installation görs ett hembesök, där detaljerna finjusteras för att passa just ditt hem.

Installation av solpaneler på villatak - Svea Solar

Leasa solceller – fri hyra första tre månaderna!

Att leasa solceller är enkelt och ekonomiskt. All el du producerar kan du använda själv eller sälja till elnätet för ett välkommet tillskott till hushållskassan. Installation och underhåll ingår i din månadsavgift. Nu bjuder vi även på de tre första månadshyrorna när du tecknar leasingavtal.

Den bästa designlösningen för ditt hem

Varje hem är unikt. Därför tar våra solkonsulter fram ett förslag som är anpassat efter just ditt hus och vad du vill uppnå med solenergi. Under ett kostnadsfritt hembesök designas din solcellsanläggning i detalj och du får insikt i hur vi jobbar med säkerhet och kvalitet.

Villa i Sölvesborg

Det här drömhuset med eget Instagramkonto har byggts från grunden, alldeles nära vattnet och helt utan kompromisser när det gäller design och materialval. André och Emmy som bor här ville ha solpaneler som både bidrar till självförsörjning och lever upp till deras höga krav på kvalitet och form.

De 51 helsvarta paneler som i dag förser huset med grön energi smälter in på ett naturligt sätt i det svarta plåttaket.

– Processen gick fantastiskt bra, över förväntan faktiskt, installatörerna fixade allt, de var skickliga och serviceminded, säger André Nilsson.

Villa i Halland

Ett naturskönt beläget hus nära havet, som byggts med stor hänsyn till hållbarhet och energieffektivitet.

För ägarna var det en självklarhet att ha solceller på taket för att kunna bli mer självförsörjande och minska klimatavtrycket. Tack vare att huset är så energieffektivt kan 22 helsvarta paneler täcka en stor del av energiförbrukningen.

Att kunna följa hur mycket solpanelerna producerar i appen är något som de hållbarhetsmedvetna ägarna särskilt uppskattar.

Sommarhus på Blidö

En sommardröm i perfekt harmoni med de karga klipporna och tallarna i Stockholms norra skärgård.

Huset ersatte en äldre sommarstuga och byggdes från grunden för att vara så självförsörjande som möjligt, med egen avsaltningsanläggning som förvandlar den bräckta Östersjön till dricksvatten.

Solpanelerna var inte planerade från start, men Svea Solars Designpaneler visade sig smälta in perfekt på taket. Mer påtaglig är effekten – under sommaren då huset nyttjas mest har elräkningen landat på nollan, eller till och med minus.

Köp eller leasa dina solceller hos oss

Hos oss är det enkelt att vara med och driva omställningen till ett mer hållbart samhälle

Köp dina solceller

Vi gör det möjligt att installera och köpa solceller oavsett var du bor, så att du kan producera hållbar el.

Leasa dina solceller

Leasing är det enkla sättet att förvandla solstrålarna på ditt tak till egen grön el. Du betalar en månadshyra och vi sköter allt.

Några av våra nöjda kunder

Noggrant, pålitligt och tryggt!

Det va klockrent från start till mål. Noggran säljare som var ute på plats 3 ggr å mätte och hur tak/underlag såg ut/skick. Installationsteamet sthlm syd team 7 med Malcolm var fantastiska. Snabba, noggranna och förklarade pedagogiskt när jag fråga. Kändes tryggt!

Martin, Trustpilot

Mycket bra installation

Installationen gjordes mycket professionellt av noggranna och trevliga installatörer vi fick förtroende för. Estetisk och klanderfri installatlon med maximalt betyg (10 av 10) av oberoende besiktningsföretag. Mycket nöjda.

Pelle, Trustpilot

Allt gick smidigt från första samtal

Vi fick t.o.m. leveransen klar flera veckor innan det var planerat! Trevligt bemötande, duktig personal som jobbat hängivet och flitigt i regn och kyla, allting fungerade perfekt. Redan rekommenderat företaget till bekanta och vänner.

Sanja, Trustpilot

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och tar fram ett förslag

010-171 26 40
Du kan även ringa oss för att prata med en av våra solkonsulter direkt

Gå ihop med grannarna – spara mer

Vad är bättre än ett hus med solceller? Jo, flera hus med solceller. Skräddarsy hus för hus, eller välj ett enhetligt utseende i grannskapet. Oavsett vilket ni väljer sparar ni både tid, pengar och koldioxid när ni installerar tillsammans, jämfört med att installera var för sig. Den ökade gemenskapen får ni på köpet!

Klinta allé i Trosa

Få ut ännu mer av solen

Våra produkter är gjorda för att passa ihop. Tillsammans med våra solceller skapar de ett förnybart energisystem med lagring, laddning och grön el från solen i ditt hem.

Elavtal

Byt till elavtal med timpris och 100% förnybar energi, helt utan krångel.

Batteri

Solenergins bästa vän som gör dig mindre beroende av energijättarna. Använd billig el när elen är dyr!

Laddbox

Effektiv och smart elbilsladdning för ditt hem och för dina resor.