Elektriska motorcykelföretaget CAKE besöker Svea Solar Concept Store

Elektriska motorcykelföretaget CAKE besöker Svea Solar Concept Store

I November 2020 slog Svea Solar upp dörrarna till den första konceptbutiken för solceller och förnybar energi i Westfield Mall of Scandinavia, Stockholm. Idag får vi sällskap av det svenska elektriska motorcykelföretaget CAKE, som ställer ut en av sina eldrivna motorcyklar i butiken.

Samarbetet grundar sig i gemensamma värderingar och vision för varumärkena, där en tro på en mer hållbar framtid ligger till grund.

”Svea Solar och CAKE grundades båda med visionen av att vi behöver minska vår miljöpåverkan och skapa en utsläppsfri framtid. Men det behöver inte ske på bekostnad av prestanda eller stil. Det ska vara möjligt att fortsätta leva våra liv, men vi behöver göra det hållbart” – Erik Martinson, VD & Medgrundare Svea Solar.

”När Svea Solar bjöd in oss att ställa ut vår motorcykel i deras Concept Store kändes det givet. Vi delar en vision om att vi behöver hitta nya lösningar för att driva vår värld framåt, där elfordon drivna utav hållbart producerad energi är en solklar match!” – Stefan Ytterborn, VD & grundare av CAKE.

Svea Solars hela utbud av Solceller, och CAKEs motorcyklar hittar du Svea Solar Concept Store är öppen t.o.m. Januari 2021.

Läs mer om CAKE här.