Förnybar framtid med smarta solceller

Förnybar framtid med smarta solceller

Vi handlar matkassar i väntan på bussen och styr husbelysningen från solstolen under utlandssemestern. Trots smarta enheter och en mer planerad vardag är det dock få som tänker smart och hållbart när det gäller el.

El genomströmmar i princip allt vi använder oss av i vardagen — från mobilalarmet på morgonen till pendlingen hem från jobbet och mejlen du just nu kollar på datorn. Det blir en hel del energiförbrukning på fakturan i slutet av månaden och ditt val av elleverantör gör stor skillnad både för miljön och din ekonomi. Att äga ett solcellssystem eller byta över till grönt elavtal är i längden mer kostnadseffektivt än att konsumera el producerat på fossila bränslen.

Vi på Svea Solar förespråkar framförallt ”smarta system” som ger optimal elproduktion, smidig övervakning av panelernas prestation i vår egenutvecklade app och möjlighet att enkelt serva anläggningen vid behov. Allt för att du ska spara tid och pengar i vardagen.

I vår egen solcellskalkylator får du en mer specifik uppskattning av din besparing, kostnad, betalningstid och miljöpåverkan för just ditt hem. Du kan dessutom börja designa ditt solcellssystem:

SOLCELLSKALKYLATORN

Världen går in i en ny era med lånade reserver av fossila bränslen och föråldrade energileverantörer. Vi på Svea Solar har gått in på arenan för att ändra det. Vi utmanar förlegade energijättar med våra smidiga solcellssystem, smarta molntjänster och egenutvecklade app.