Hero image

Solceller i Stockholm

Vi installerar solceller i hela Stockholmsområdet. Gör en kalkyl och se hur mycket du kan spara med solpaneler på ditt hus.

Det här är Svea Solar

Söker du efter en helhetsleverantör av solenergi i Stockholm? Svea Solar är Sveriges ledande solcellsbolag och installerar solceller och kompletta solcellsanläggningar med batteri, laddbox, smarta tjänster och elavtal med timpris i hela Stockholms län.

Garanti i 25 år

Våra produkter håller högsta kvalitet. Därför kan vi erbjuda upp till 25 års effektgaranti.

Helhetslösning för sol

Genom att skaffa batteri, laddbox, smarta tjänster och elavtal med timpris får du ut maximalt av dina solceller.

Välj leasing eller köp

Köp din solanläggning eller välj leasing – ett bekymmersfritt ägande, utan startkostnad där omfattande service ingår.

Varför ska jag välja Svea Solar?

Svea Solar föddes i Stockholm 2014. Sedan dess har vi utfört tusentals installationer av solpaner i Stockholm och hela Sverige, både på villor och fritidshus, för företag privatpersoner och bostadsrättsföreningar. I kombination med att vara landets ledande installatör av solceller har vi också kontor på många orter och personal med hög kunskap om lokala förutsättningar.

I Stockholm finns förutom vårt huvudkontor två av våra lokala installatörshubbar som installerar solpaneler i södra och norra delen av Stockholms län. Det gör att vi aldrig har långt att åka till dig, oavsett om du bor i Huddinge, Botkyrka, Lidingö, Åkersberga, Haninge, Ekerö, Nacka, Järfälla, Sollentuna, Värmdö eller någon annan av Stockholms kommuner.

Solkarta för Stockholm – så lyser solen hos dig

På med solglasögonen!

Stockholm har generöst med soltimmar och faktiskt liknande förutsättningar för solenergi som i centrala delarna av Europa. På Stockholms Stads solkarta kan du se hur förutsättningarna är för solpaneler precis där du bor – ner till ditt eget tak. Skriv in din adress eller fastighetsbeteckning i den interaktiva solkartan, så får du se hur dina förutsättningar är för solceller.

En solkarta över Stockholm

Leasa solceller utan startkostnad

Få alla extratjänster för 0kr/mån

Leasing av solceller innebär att du hyr solpaneler av Svea Solar, i stället för att du köper dem. För dig som vill ha ett bekymmersfritt sätt att skörda din egen energi från solen är det ett smidigt alternativ. Installation av solpaneler, växelriktare och allt annat som behövs ingår i hyran. Dessutom ingår smarta tjänster för ditt hem och omfattande service. Bra för din elräkning och ditt klimatavtryck.

Ett sommarhus med solpaneler

Några av våra lyckade projekt

Här är ett par av våra nöjda solenergikunder i Stockholm med omnejd. Är du nästa nöjda Svea Solar-kund?

Frågor och svar om solceller

Här svarar vi på några av de vanliga frågor vi får från villaägare om pris, bygglov, gröna avdrag och annat.

Erbjuder ni installation av solceller i hela Stockholms län?

Vad kostar det att installera solceller i Stockholm?

Behöver jag ansöka om bygglov för solceller i Stockholm?

Kan jag få grönt avdrag för min installation i Stockholm?

Är Stockholm bra för solpaneler?