Wallbox Pulsar Max – laddboxen speciellt för sol

Wallbox Pulsar Max – laddboxen speciellt för sol

Snabbare, smartare och tåligare. Nu kan Svea Solar erbjuda Wallbox Pulsar Max till kunder som vill kombinera solceller med installation av laddbox. Laddboxen är speciellt anpassad för solceller och gör det enklare än någonsin att köra på egen el.

Nya Wallbox Pulsar Max är efterföljaren till populära Pulsar Plus och har tagits fram med användarvändlighet, hållfasthet och prestanda i fokus. Bland nyheterna finns en ny processor med högre bearbetningshastighet som är förberedd för såväl dagens krav som framtidens funktioner.

Pulsar Max är också särskilt anpassad för att fungera i harmoni med solceller. Du som vill vara säker på att din bil verkligen laddas med din egen el kan nu välja läget Helt grön.

Då laddar Pulsar Max din bil bara om dina solceller producerar el. Du kan också välja att automatiskt ladda bilen med så mycket egen solenergi som möjligt, men samtidigt se till att toppa upp med el från nätet vid behov.

För att passa vårt nordiska klimat har Pulsar Max också fått ett nytt yttre, med extra stöt- och skraptåliga material. Det gör att laddboxen kan förses med högsta skyddsklassen IK10 för stöttålighet och IP55 för skydd mot väta och damm.

För att det ska bli så lätt som möjligt att installera boxen är Pulsar Max gjord för att klickas i en bakplatta som fästs i vägg eller fasad. Det gör att du installationen blir enklare och att boxen blir lätt att koppla loss vid behov.

Pulsar Max är kompatibel med alla Wallbox energihanteringslösningar, så att du lätt kan följa och optimera din laddning i mobilen. Den levereras med en fem meter fast laddkabel eller en sju meter lång kabel som tillval.

Läs mer om Wallbox Pulsar Max(extern länk)