Sollån

Finansieringslösningar som gör skillnad. Vi erbjuder anpassade sollån till dig som privatperson, så att du kan bidra till en hållbar framtid.

Överblick för sollån

För att göra det ännu enklare att bidra till en hållbar energiomställning erbjuder vi tillsammans med vår partner Stabelo trygga och förmånliga lån med låg ränta. Välj ett lån utan säkerhet eller utöka lånet på din bostad med Stabelo.

Lån

Med IKANO Bank erbjuder vi ett blankolån med lång avbetalningstid och fördelaktiga räntor. Har du rätt förutsättningar så kan du spara på din elräkning redan från första månaden. Självklart kan du när som helst betala av hela lånet.

Bolån

Du har möjlighet att föra ihop ditt solcellssystem i ditt bolån. Tillsammans med vår partner Stabelo kan vi erbjuda bolån med låga räntor, så att omställningen till hållbar energi kan bli lönsam redan från första månaden.

Leasing – hyra i stället för att låna

Med leasing av solceller betalar du en fast månadskostnad, precis som när du tar ett lån och betalar av. All service ingår och om du flyttar kan du överlåta avtalet eller köpa loss anläggningen.
Solpaneler på hus
Solpaneler på bryggeri

Med ett sollån kan du spara redan från första månaden

Solpaneler har en hög avkastning, vilket innebär att dina besparingar börjar direkt och inte efter din återbetalningstid.

Vanliga frågor och svar kring sollån

FAQ

Hur ansöker jag om ett sollån?

Jag vill finansiera mina solpaneler med en partner som inte finns med på er hemsida, kan jag göra det?

Vad är räntan hos era sollånspartners?

När ska jag ansöka om sollån och finansieringslösning?

Kan jag som företag ansöka om sollån?

Vad krävs för att jag ska få ett sollån?