Solceller i Örebro

Vill du installera solceller i Örebro län? Börja med att fylla i din adress och få en uppskattning om dina egna förutsättningar.

Det här är Svea Solar

Svea Solar installerar solceller med lokala team i hela Örebro och Närke. Vi kombinerar styrkan av att vara Sveriges ledande solenergibolag med specialistkunskapen hos våra lokala installatörer.

25 års garanti

Våra standardpaneler kommer med 25 års effektgaranti. Det innebär att du kan vara trygg i att dina solpaneler levererar effekt hela sin livstid.

Mer än solpaneler

Lägg till laddbox, batteri, elavtal och smarta tjänster för ditt hem när du installerar solpaneler och få ut ännu mer av solen.

Leasing eller köp

Med leasing betalar du en månadshyra i stället för att köpa dina solceller. Service och installation ingår.

Leasing av solceller

Få alla extratjänster för 0kr/mån

Du behöver inte köpa solceller – för många är leasing en mer fördelaktig lösning. Det innebär att du betalar en månadsavgift, helt enkelt en hyra för din solcellsanläggning. All el du producerar kan du använda själv eller sälja vidare till elnätet för ett extra tillskott. När du leasar solceller ingår smarta tjänster för ditt hem och ett extra generöst garantipaket. Ett bekymmersfritt sätt att få egen el från solen – helt enkelt.

Ett sommarhus med solpaneler

Frågor och svar om solceller

Svar på vanliga funderingar om solenergi och solceller.

Erbjuder ni installation av solceller i hela Örebro län?

Vad kostar det att installera solceller i Örebro?

Behöver jag ansöka om bygglov för solceller?

Kan jag få grönt avdrag för min installation?

Är Örebro län bra för solpaneler?