Solceller på hus i södra Sverige.

Solceller i Malmö

Producera egen el i Malmö med solenergi! Beräkna ditt tak och upptäck besparingarna som solceller kan ge ditt hus.

Välj Svea Solar för solceller i Malmö

Bli en del av solrevolutionen i Malmö med Svea Solar! Vi är Sveriges ledande solenergibolag och har redan försett tusentals kunder med pålitliga och effektiva solcellslösningar.

Effektgaranti 25 år

Kompletta installationer av solceller och endast produkter med lång garanti och hög kvalitet. Vi kan erbjuda långa garantier – tack vare att vi enbart jobbar med produkter av hög kvalitet.

Helhetslösning för sol

En solcellsanläggning är mer än solceller. Välj till batterilagring, laddbox, elavtal samt smarta tjänster och skapa ett helt ekosystem för grön el.

Snabb installation där du bor

När vårsolen tittar fram kan du redan ha dina solceller på plats! Just nu kan vi erbjuda snabb installation i södra Sverige och kan installera solceller på ditt tak under våren.

Nära till dig – i hela Skåne

Med solpaneler kan du spara pengar på elräkningen – inte minst om du bor i elområde 4. Med lokala installatörshubbar som installerar solceller i Malmö, Hässleholm, Helsingborg och Sjöbo har vi kort resväg när vi ska installera solceller på din villa, gård eller fritidshus. Svea Solar har stor erfarenhet av installationer i alla delar av Skåne, både för villor, bostadsrättsföreningar, fritidshus och företag. Vi är Sveriges ledande installatör av solceller och har samtidigt lokala kontor från norr till söder i Sverige och i flera andra länder i Europa. Det gör att vi kombinerar fördelarna av att vara en stor och trygg aktör med lokal kunskap. Bor du i Malmö, Ystad, Trelleborg, Simrishamn eller någon annan kommun i Skåne? Då kan vi erbjuda installation av solceller till ditt hus.

Kolla förutsättningarna med solkartor för Malmö

Skåne har generöst med soltimmar och strålande förutsättningar för solenergi. Vill du installera solpaneler på ditt hus i Skåne kan du använda en solkarta för att få reda på förutsättningarna för ditt eget tak. Energi och Klimatrådgivarna i Skåne har sammanställt en samling solkartor för Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad, Eslöv, Lomma, Hörby, Höganäs, Landskrona, Vellinge och Ängelholm. Gå in på länken och kolla.

En solkarta över Malmö, Skåne

Frågor och svar om solceller

Har du funderingar över hur det fungerar med bygglov, vad det kostar, vilka avdrag du kan göra och annat? Här får du hjälp.

Vad kostar det att installera solceller i Malmö?

Erbjuder ni installation av solceller i hela Skåne?

Behöver jag ansöka om bygglov för solceller i min kommun i Skåne?

Kan jag få grönt avdrag för min installation?

Hur lämpat är Malmö för solenergi?