Svea Solar erbjuder en grön rabatt på solceller - i väntan på grönt avdrag

Det har länge diskuterats om när regeringens förslag på ett nytt grönt avdrag kommer träda i kraft. Mycket tyder på att det kommer ske under 2021, men exakt när vet man ännu inte. Förslaget skulle innebära möjligheten att få 15% i avdrag på solcellsinstallationer.

I väntan på det nya avdraget väljer nu vi på Svea Solar att erbjuda en rabatt på våra solceller som motsvarar mellanskillnaden mellan det befintliga ROT-avdraget och det föreslagna gröna avdraget. Med andra ord kan du redan nu göra din investering som annars kanske bara hade varit möjlig med det gröna avdraget.

Vi vill inte vänta till nästa år för att fler ska kunna ta steget till hållbara energilösningar, därför ger vi alla våra kunder under en begränsad tid mellanskillnaden mellan befintliga ROT-avdraget och det föreslagna gröna avdraget, säger Erik Martinson, CEO och medgrundare av Svea Solar.

Det befintliga ROT-avdraget erbjuder stöd för 30 % av det som räknas som arbetskostnader, vilket i sin helhet motsvara ca 9% av den totala kostnaden för solceller. Med Svea Solars gröna rabatt kan du i kombination med ROT-avdraget få totalt 15% i rabatt på hela din solcellsanläggning, vilket motsvarar besparingen med det framtida gröna avdraget.

Ta del av rabatten genom att skicka in en offert-förfrågan, antingen via vårt formulär eller via vår solcellskalkylator - där du steg-för-steg gör en egen beräkning för vad solceller skulle kosta för din villa och hur mycket du skulle spara.

Rabatten appliceras automatiskt i samband med båda tillvägagångssätten.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i erbjudandet.