Lyft blicken

Lyft blicken!

Räkna på ditt tak och se vad du kan spara

Därför ska du välja Svea Solar

Vårt mål är en fossilfri värld och vägen dit går via solen. Gör skillnad för klimatet och sänk din elräkning på samma gång!

Störst inom solceller

Vi har flest installationer i Sverige och lokala team från norr till söder. Det innebär att vi både är stora och har lokal expertkunskap – det bästa av två världar.

Mer än solpaneler

Få ut mer av dina solceller genom att lägga till laddbox, solcellsbatteri och elavtal som fungerar sömlöst med varandra.

Köp eller leasa

Välj mellan att köpa din solcellsanläggning eller att leasa till fast månadskostnad där service ingår.

Kampanjer just nu

Fånga solen! Just nu har vi sänkta priser på laddbox och batteri när du beställer en solcellsanläggning. Ju mer du lägger till desto mer rabatt får du på din solcellsanläggning. Kampanjen gäller fram till den 7/5 2023. Rabatten dras av i samtal med vår solcellsexpert.

5 000 kronor rabatt på laddbox

Lägg till en laddbox och kör på egen el från solen.

10 000 kronor rabatt på batteri

Med batteri använder du billig el när elen är dyr.

17 500 kronor rabatt på komplett solanläggning

Välj till både laddbox och batteri och spara ännu mer.

Gör såhär

  • Skicka in

    Räkna på ditt tak i vår solcellskalkylator, eller fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in.

  • Få rabatt

    En av våra experter återkommer till dig med ett prisförslag på solcellsanläggning med rabatt.

  • Beställ!

    Tacka ja till ditt förslag senast den 7 maj 2023 för att ta del av rabatten.

17 500 kr rabatt på solenergipaket med extra allt

Solenergi är mer än solceller. Med ett komplett ekosystem med lagring och laddning av elbil får du och klimatet maximal nytta av din anläggning. Just nu får du rabatt när du beställer solcellsanläggning med batteri och laddbox. Vi bjuder också på månadsavgiften för vårt elavtal med timpris i två år. Prisexemplet gäller solcellsanläggning med 10 kWh batteri. Rabatten dras av i den offert du får efter samtal med vår solcellsexpert.

17 5000 kronor rabatt på solen

10 000 kr rabatt på solanläggning med 10 kWh batteri

Med ett solcellsbatteri sparar du egen el från solen och använder den när elpriset är högt. Just nu har vi rabatt på alla batterier i alla storlekar när du köper dem tillsammans med en solcellsanläggning.

Kampanj på solcellsanläggning med batteri

5 000 kronor rabatt på solceller och laddbox

Känslan att köra din bil på el du själv har producerat är svår att slå. Just nu får du 5 000 kronor i rabatt när du köper en solcellsanläggning tillsammans med en laddbox.

5 000 kronor rabatt på solceller med laddbox.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Bli självförsörjande

Jämför hur självförsörjande du kan bli med våra olika solcellsbatterier. Uppskattad självförsörjning för ett system med 25 solpaneler på sammanlagt 10kW installerad effekt. Årlig förbrukning på 15 000 kWh och förbrukning 9 800 kWh per år.

Vår vision – en fossilfri värld

Vår vision – en fossilfri värld

Svea Solar driver utvecklingen av svensk solenergi genom erfarenhet, expertkunskaper och en dröm om en fossilfri värld. Vi förser allt från vanliga villatak till stora solcellsparker med det senaste inom solenergi och ställer lika höga krav på leverantörer som på oss själva. We are Power shifters!