KARRIÄR HOS SVEA SOLAR


KARRIÄR HOS SVEA SOLAR

På SVEA Solar har vi en långsiktig syn på allt vi gör. Det avspeglas i våra kundrelationer såväl som med våra medarbetare.
Vi är en arbetsgivare som investerar i vår personal genom utbildning och certifiering och hos oss kan du som medarbetare vara med och skapa din egen väg inom företaget.

Som installatör hos SVEA Solar utbildas du i vårt eget certifieringsprogram. Här kan du ta dig mellan de olika stegen lärling, solcellsinstallatör och arbetsledare. Därifrån kan du sedan välja att fördjupa dig ytterligare och bli expert inom något av våra verksamhetsområden.På SVEA Solar har vi en långsiktig syn på allt vi gör. Det avspeglas i våra kundrelationer såväl som med våra medarbetare.
Vi är en arbetsgivare som investerar i vår personal genom utbildning och certifiering och hos oss kan du som medarbetare vara med och skapa din egen väg inom företaget.

Som installatör hos SVEA Solar utbildas du i vårt eget certifieringsprogram. Här kan du ta dig mellan de olika stegen lärling, solcellsinstallatör och arbetsledare. Därifrån kan du sedan välja att fördjupa dig ytterligare och bli expert inom något av våra verksamhetsområden.

Från lärling till expert

Vi hjälper dig utveckla din kompetens genom en varvning av kontinuerlig utbildning och certifiering samt praktiskt arbete.

Certificat

Få utbildning inom installation av solceller, byggnadsställning upp till 9 meter, arbete på tak, heta arbeten, Bas U /Bas P m.m

Vad tycker våra anställda?

Daniel Jonsson

Solcellskonsult


Solcellskonsult

"Som solcellskonsult på Svea Solar får jag dagligen ha kontakt med våra kunder och ta fram den solcellsanläggning som passar bäst för kunden, både ekonomiskt och tekniskt.
Dessutom jobbar vi i ett tight säljteam som har väldigt roligt tillsammans på jobbet!"

Skicka din ansökan!

Sebastian Parfalk

Arbetsledare


Arbetsledare

”Att jobba med något som jag är väldigt passionerad av är underbart i mitt tycke.
Att samtidigt kunna göra detta med fantastiska kollegor som har samma framtidstänk för solceller som jag är något man bara kan drömma om”

Skicka din ansökan!

Agnes Kling

Administratör


Administratör

"Jag älskar att jobba i den dynamiska och varma miljön som SVEA erbjuder.
Jag har roligt på jobbet samtidigt som jag får möjlighet att utveckla verksamheten och kan hjälpa både mina kollegor och våra kunder med smarta lösningar."

Skicka din ansökan!

Alexander Bäckström

Elektriker


Elektriker

"För mig är detta är ett spännande framtidsyrke - solceller är här för att stanna!
Det är kul med ett ungt bolag där man kan få växa i sin roll men också ha grymt kul på jobbet!"

Skicka din ansökan!

Jonny Karlsson

IT-ansvarig


IT-ansvarig

"Dagen för mig består ofta av en härlig blandning mellan små och stora projekt.
Saker som att utveckla häftiga appar eller skriva ett par rader kod för att underlätta vardagen för både företaget och våra kunder är väldigt tillfredställande!"

Skicka din ansökan!

Folke

Kontorshund


Kontorshund

"Jag är mycket stolt över det lilla jag gör här på kontoret. Vissa kallar mig till och med för ryggraden i företaget.
SVEA Solar ger mig resurser och stöd att växa och utvecklas till att bli den bästa kontorshunden i stan. Dessutom har de ett stort urval av fika."

Skicka din ansökan!
Vi söker löpande installatörer och montörer landet runt – vi ser fram emot din ansökan!
Ansök idag!
Glada installatörer

Vi rekryterar:

Installatör

GÖTEBORG

  Som installatör är du en del av navet i SVEAs organisation. Är du lösningsfokuserad och vill arbeta med att installera solceller på såväl stora som små anläggningar till våra kunder passar det här jobbet dig!

   

Ansök nu!


 • Connector.

  Installatörer

  Vi söker skickliga och professionella installatörer! Skicka in ditt CV till ansokan@sveasolar.com idag – vi återkommer snarast möjligt.

 • Connector.

  Elektriker

  Vi söker skickliga och professionella elektriker! Skicka in ditt CV till ansokan@sveasolar.com idag – vi återkommer snarast möjligt.

 • Connector.

  Intresseanmälan

  Vi växer snabbt! Skicka in ditt CV till ansokan@sveasolar.com med vad du skulle kunna göra hos oss – vi hör av oss om du matchar en framtida roll.