VÄGEN FRAMÅT

Elektriska bilar är en starkt växande marknad och det mesta tyder på att denna trend kommer att fortsätta. Detta tycker vi på SVEA Solar är väldigt positivt och vi vill gärna hjälpa till och göra vår del. Därför erbjuder vi installation av laddbox till er elbil (eller framtida sådan) i samband med att vi installerar er nya solcellsanläggning.

  • Kompatibla med alla elbilar
  • Pålitliga med smart mjukvara
  • Vattentåliga (IP 66)
  • Stilrena med en skandinavisk design
  • Lätta att installera
  • Tillverkade av återvunnet aluminium

VÅRA LADDBOXAR

För tillfället använder vi oss av HALO Charge Amps stilrena och effektiva laddboxar. SVEA håller alltid ögonen öppna ifall marknaden skulle erbjuda något bättre. Oavsett vilken laddbox vi installerar kommer du alltid kunna använda vår smarta app och molntjänst. Med vår app kommer du enkelt att kunna schemalägga din laddning, se när bilen är fulladdad och se hur lång tid du har kvar tills batteriet är fulladdat.

FRÅGOR OCH SVAR

Vi erbjuder både typ 1-och typ 2-laddare. En typ 2-laddare är europeiskt standard från och med 2018 och den vanligaste laddaren i de svenska hushållen. Med ett enkelt byte kan du lätt byta mellan en typ 1-laddare och en typ 2-laddare om du någon dag skulle byta bil.
Efter prospektering från en el-konsult så rekommenderar vi vilken laddbox som bör installeras och som är anpassligt för ert hushåll, bostadsrättförening eller företag. Därefter får du ett prisförslag med en nyckelfärdig installation. Installationen sker via en certifierad elektriker från SVEA Solar och du kan senare den kvällen starta din laddning.
Beroende på dina förutsättningar så kommer vår el-konsult att rekommendera antigen en 1-fas- eller 3-fas ladd box. En 1-fasladdare passar bra till den som vill ladda nattetid och en 3-fas är anpassligt för dig som vill ladda lite snabbare.
Hela SVEAs produktutbud är anpassat för att fungera med varandra och enkelt styras och övervakas genom vår applikation.
Kostnaden för att installera en laddbox varierar beroende på förutsättningarna. Kostnaden sträcker sig emellan 14 000 kr till 20 000 kr. Ansök gärna om en offert nedan så hjälper vi dig att anpassa en lösning efter dina behov och rekommenderar antingen en 3,7kW ladd box eller en 11kW ladd box.
Tack vare laddboxens snygga skandinaviska design och den 7,5 m långa kabeln så kan du flexibelt placera laddboxen på en slät yta både utom-och inomhus då den är vattentålig.

Bortsett från det uppenbara att ladda din bil så har du mängder av smarta funktioner. Du kan också tack vare laddboxens extra uttag ladda din gräsklippare och el cykel. Med ladd boxens externa WiFi-antenn kan du enkelt koppla upp din laddbox och ta del av de smarta funktionerna. Du kan enkelt:

– Schemalägga när du ska ladda din bil
– Du kan enkelt följa din bils laddning
– Du kan optimera när du laddar för att få det bästa priset

Med hjälp av molntjänster och laddarens smarta LED-belysning så får du en väldigt bra överblick när bilen laddas och när den är full-laddad.
Laddboxen är gjord av återvunnet aluminium och tillverkas i Sverige.

Intresserad av laddbox?

Intresserad av laddbox, vill du se hur mycket du kan spara, eller har du en annan fråga? Fyll i formuläret nedan och så återkommer vi till dig.

Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält. Detta är ett obligatoriskt fält. Detta är ett obligatoriskt fält.
Detta är ett obligatoriskt fält.