Sätt att köpa solceller
Alternativ för alla


Med våra fasta priser på solcellspaket vill vi skapa trygghet för er som kund när ni investerar i solceller. De fasta priserna är anpassade efter olika taktyper och förutsättningar och inkluderar ett komplett solcellssystem, montage och elinstallation. Innan en installation inleds ser vi naturligtvis över er fastighet för att kunna ge er en skräddarsydd anläggning. Fyll i blanketten nedan för att få ett gratis kostnadsförslag.

Sätt att Köpa
Alternativ för alla


Med våra fasta priser på solcellspaket vill vi skapa trygghet för er som kund när ni investerar i solceller. De fasta priserna inkluderar ett komplett solcellssystem, montage och elinstallation. Det är dock inte helt enkelt att ge ett generellt svar på hur komplicerad varje enskild installation är och vi arbetar därför utifrån ett standardmontage. De allra flesta hus kvalificeras inom ramen för detta montage men det förekommer undantag, t.ex. kan taket behöva stödjas upp. Innan en installation inleds ser vi naturligtvis över er fastighet för att se om kriterierna för standardmontage uppfylls. Fyll i blanketten nedan för att få ett gratis kostnadsförslag.

KontantAvbetalningLånLeasing (företag)
Vid köptillfälleFull betalning3.600 kr0 kr
Månadskostnad0 krFixeradEnligt bank
Avbetalningstid0 kr3 årEnligt bank
ÄgareDuDuDuSVEA Solar
Monitorerings-systemIngårIngårIngårIngår
ProduktgarantiIngårIngårIngårIngår
  • Kontant
  • Avbetalning
  • Lan
  • Leasing


Få en kostnadsfri offert på solceller idag
Intresserad av att veta mer om vad SVEA har att erbjuda och våra olika prisalternativ? Klicka nedan för att få mer information.


FRI KONSULTATION